Proizvodnja

Proizvodnja ortoza i proteza

Zahvaljujući stručnom timu protetičara-ortotičara, pravimo proteze i ortoze za gornje i donje ekstremitete, kao i ortoze za trup. Po mjeri radimo ortopedske cipele i uloške. Tokom svih faza proizvodnje, radimo isključivo sa kvalitetnim i provjerenim materijalima i trudimo se da se svakom korisniku podjednako posvetimo.

Naša misija je da svakim danom napredujemo i poboljšamo rad i kvalitet naših proizvoda, ispunimo očekivanja svakog korisnika i očuvamo ugled kvalitetne firme. Cilj nam je da svaki korisnik koji izađe iz naše radnje bude zadovoljan i stekne povjerenje, što osiguravamo kvalitetnim radom i proizvodima i timom ljudi koji su odgovorni, stručni i pristupačni.

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

ORTOTIKA

Ortoze su naprave koje se aplikuju na tijelo čovjeka spolja, a čija je svrha da mijenjaju strukturalne ili funkcionalne karakteristike nervno-mišićnog sistema. Primjenjuju se za održavanje, poboljšavanje ili ponovno uspostavljanje funkcije nekog dijela tijela. Vrlo često serijska ortotika (gotovi proizvodi) nisu u stanju da ispune ove funkcije, pa je potrebno da se pristupi individualnoj ortotici, odnosno pravljenju po mjeri.

PROTETIKA

Proteze su pomagala koje se upotrebljavaju da nadomjeste funkciju izgubljenog gornjeg ili donjeg ekstremiteta i da estetski zbrinu izgled amputiranog ekstremiteta.

CIPELE

Ortopedske cipele se propisuju za dijabetes, odnosno kod šećernih bolesnika, kod pacijenata sa funkcionalnim skraćenjem stopala, kao i za druge stečene i urođene deformitete stopala kod djece i kod odraslih. Takođe, često se izrađuju kao sastavni dio drugih pomagala.

ULOŠCI

Ortopedski ulošci predstavljaju konzervativan tretman za ispravljanje nepravilnih položaja ili deformiteta stopala, odnosno preraspodjelu sila koje djeluju na plantarnu površinu stopala, korekciju nepravilnih položaja na stopalu i korekciju biomehanike stopala.

Kontakt informacije

Ukoliko niste pronašli informacije koje su Vam potrebne vezano za naše proizvode ili konkretno vezano za OrtoPlus, budite slobodni da nas kontaktirate ili čak nas posjetite na našoj adresi.

Knjaza Miloša bb, 78000 Banja Luka, RS, BiH
+38751307183 / +38765684237
ortoplusbl03@gmail.com

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

OrtoPlus je ekskluzivni zastupnik brendova Aurafix iz Turske i Vitea Care iz Poljske, a sarađujemo i sa mnogobrojnim domaćim firmama, kao što su: Mipex d.o.o., Ortopedija Internacional, Cherka Company, Ottobock, Bauerfeind. Posjedujemo ugovore sa javnim ustanovama: Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović.

vitea-care-logo
aurafix-logo
mipex-doo-logo
ortopedija-international-logo
cherka-company-logo
ottbock-logo