Rentiranje

Rentiranje OrtoPlus Banja Luka

Pored prodaje i proizvodnje ortopedskih pomagala, u našoj ponudi je i RENTIRANJE elektromotornih kreveta i invalidskih kolica na mjesečnom nivou.

Kad su u pitanju elektromotorni kreveti, oni dolaze sa trapezom, podesivi su po visini, uzglavlje i noge se takođe podešavaju pomoću elektromotora. Uz njih ne dolazi spužva ili madrac, tako da preporučujemo nabavku spužve koju možete da kupite i kod nas. Što se tiče montiranja, mi dolazimo na naznačenu adresu i montiramo krevet, a kada završi potreba za krevetom, dolazimo na lokaciju i razmontiramo i odvozimo krevet. Time će cijena rentiranja prvog mjeseca biti nešto skuplja od ostalih, da bi obuhvatila i proces montaže i demontaže. Svi ostali mjeseci, kao i posljednji će imati fiksnu cijenu i računaju se od dana preuzimanja kreveta.

 

Što se tiče invalidskih kolica, iznajmljujemo isključivo BASIC mehanička kolica. Možete doći kod nas u bilo kojem periodu radnog vremena i preuzeti kolica za rentiranje, a plaćanje se takođe vrši na mjesečnom nivou.

Kontakt informacije

Ukoliko niste pronašli informacije koje su Vam potrebne vezano za naše proizvode ili konkretno vezano za OrtoPlus, budite slobodni da nas kontaktirate ili čak nas posjetite na našoj adresi.

Knjaza Miloša bb, 78000 Banja Luka, RS, BiH
+38751307183 / +38765684237
ortoplusbl03@gmail.com

BRENDOVI SA KOJIMA SARAĐUJEMO

OrtoPlus je ekskluzivni zastupnik brendova Aurafix iz Turske i Vitea Care iz Poljske, a sarađujemo i sa mnogobrojnim domaćim firmama, kao što su: Mipex d.o.o., Ortopedija Internacional, Cherka Company, Ottobock, Bauerfeind. Posjedujemo ugovore sa javnim ustanovama: Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske i Zavod za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Miroslav Zotović.

vitea-care-logo
aurafix-logo
mipex-doo-logo
ortopedija-international-logo
cherka-company-logo
ottbock-logo